Arama
Arama Sonuçları
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Abana’da ilk kadın başkan!
31 Mart yerel seçimlerinde yapılan oylama sonucunda AK Parti'nin adayı Seda Oyar, Abana'da İlk Kadın Belediye Başkanı olarak seçildi.
Kafkaslardan Anadolu’ya uzanan hikayenin rölyefi ilgi odağı oldu
Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa Mahallesi Sabiha Ulusoy Kütüphanesi bahçesinde inşa edilen Kafkas Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Törene Kafkasya’dan çok sayıda konuk katılırken ortak söylem Anadolu topraklarının göçlerle yurt edinildiği ve geçmişte yaşanan acıların toplumsal hafızada kalıcı olması için daha çok sanat eseri icra edilmesi gerektiği oldu.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Başkan, Kastamonu’da kaza geçirdi!
Kadın Kolları Başkanı Kastamonu’da kaza geçirdi.
Hasan Baltacı'dan adaylık sonrası ilk açıklama
CHP'nin Kastamonu Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Hasan Baltacı, ilk mesajını verdi.
Aday adaylarından Babaş'a tam destek
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
CHP'li adaydan 'kirli siyaset' vurgusu!..
Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Azdavay Belediye Başkan Aday Adayı Devrim Ezgi Şahin, yeni CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Akıncı'ya yeni görevinde başarılar diledi.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Salman'dan İl Başkanı Karabacak'a kınama!
2018-2021 yılları arasında CHP Kastamonu Kadın Kolları Başkanlığı yapan Hakime Salman, CHP Kadın Kolları görevine getirilen Sema Akıncı'yı tebrik etti. Salman açıklamasında, İl Başkanı İlke Karabacak'ı yeni Kadın Kolları Başkanı'nı açıklarken, önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Devrim Ezgi Şahin'in ismini geçirmemesini kınadı.
CHP Kastamonu'da yeni dönem 
HP Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanlığına Sema Akıncı geçti
Kastamonu’da kadının gür sesi 104. kez kutlandı
Kastamonu'da, Anadolu'nun işgale karşı haklı sesini duyurmak amacıyla 10 Aralık 1919'da yapılan ilk kadın mitinginin 104'üncü yılı kutlandı.
Tosya MHP ve Ülkü Ocakları'ndan Kaymakam'a ziyaret
MHP Tosya İlçe Başkanlığı ve Tosya Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Tosya Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Uğur Ünsal'ı makamında ziyaret etti.
Milletvekillerinden Tosya çıkarması: "Gözbebeğimiz Tosya'dayız"
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçe ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Taşköprü ilçesini ziyaret eden Milletvekilleri bugün Tosya ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci ziyarete ilişkin; 'Gözbebeğimiz Tosya'dayız" ifadelerine yer verdi.
"20 ilçemizde de sağlık altyapımızı güçlendirmek ilk hedefimiz"
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekçi bugün Doğanyurt İlçesini ziyaret ettiler
Milletvekili Ekmekci'den İhsangazi çıkarması
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci,İhsangazi ilçesini ziyaret ederek birtakım ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; " İhsangazi'nin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.
Erdoğan: Emeklileri de memnun edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
İnebolu'da 50 yıl su sorunu olmayacak
İnebolu ilçesinde, yaklaşık 50 yıllık su ihtiyacını ortadan kaldıracak olan Sökü Göleti'nin temeli atıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; " İlçenin ilk etapta 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. İlçenin ilk etapta 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak. Devletimizden Allah razı olsun. Onların destekleriyle bu aşamaya geldi" dedi.
AK Parti, Kastamonu'da seçim startını verdi
Kastamonu AK Parti, Yerel Seçimler kapsamında ilk kez toplandı
Nasrullah'ta 'Aşure' yoğunluğu
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Nasrullah Meydanı'nda Aşure Günü dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Meydanda aşure dağıtımı esnasında yoğunluk yaşandı.
Tosya’da; Cumhur İttifakı’nda 'ÇATLAK': ‘Bu son uyarımız’
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in açıklamalarının ardından ilçede siyasi gerilim tırmanıyor. AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, Başkan Kavaklıgil’e cevap vermişti. Cumhur İttifakı AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında yaşanan tartışmaya; son olarak Tosya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Emin Kutlu da dahil oldu.
Dikişçi'den Kavaklıgil'e cevap; "Yadırgadım, üzüldüm"
AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in açıklamalarını dinlediğini ve söz konusuu açıklamalar için; "Şahsım ve partim adına yadırgadım, üzüldüm" dedi.